KARUP Å KONKURRENCE

Anders_Vinder
Klik på plakaten ovenfor for mere info!

MORGENKAFFE

Klubhus

Hver lørdag i juli måned vil klubhuset være åbnet for foreningens medlemmer, der kan komme og få en kop morgenkaffe og et rundstykke, få en snak eller blot vise nattens fangst.
Klubhuset vil være åbent fra 09:00 – 11:00.
Bestyrelsen

GRØDESKÆRING

Groedemaskine

Kommunerne har nu meldt ud, hvornår årets grødeskæring ved Karup Å finder sted. Læs mere her og planlæg fisketuren udenom det drivende grøde.

MORGENFISK

???????????????????????????????

Hertil morgen fangede juniorleder Jesper Palm en flot nystegen havørred på 4,2 kilo. Den blev fanget i zone 2b, og den var konservativ, da den tog den temmelig hærget flue, der har siddet for enden af Jespers forfang de sidste 10 år! ;-) Tillykke til Jesper!

FILTHATTEN ER I GANG

???????????????????????????????

Johnny Jeppesen Aka Filthatten var ude med snøren i torsdags. Det gav intet mindre end to flotte havørreder på 5,1 og 3,2 kilo. Man må sige, at det tyder på en udsædvanlig god sæson i år!

JUNIKÆMPER

10,2 kg. Søren Fredslund Andersen

 

 

11,4 kg Anker Ravn

 
Juni leverer også store fisk! Her ses Søren Fredslund Andersens fisk på 10,2 kg. og Anker Ravns fisk på 11,4 kg. Begge blev fanget på spin i henholdsvis zone 2b og 3. Stort tillykke til fangerne!

SKØNNE MAJ

Steen Hessel 11,9 kg. 96 cm

Steen Hessel med endnu en majkæmpe. 11,90 kilo og 96 centimeter taget på orm i zone 4. Stort tillykke til Steen!

KÆMPE MAJSPRINGER

emir_10,9_93_cm_03

Emir har brudt den magiske grænse igen og fanget en af de de store Karup Å havørreder på over 10 kilo for andet år i træk. Fisken er fanget i zone 1 på wobler og den måler 10,9 kilo fordelt på bare 93 centimeter. Fantastisk fisk må man sige. Endnu et kæmpe stort tillykke til Emir!

KLUBMESTEREN 2015

Poul Godt 8,6 kg. 83 cm.

Året klubmester, Poul Godt, med sin massive havørred på 8,6 kilo fordelt på kun 83 centimeter! Fisken blev taget på spin i zone 4. Stort tillykke til Poul!

PRÆMIEFISK

Carsten Rudby 4,6 kg. 70 cm.

En flot andenplads til Carsten Rudby for en flot fisk på 4,6 kilo og 70 centimeter. Fisken blev fanget på flue i zone 4. Tillykke til Carsten!