KLUBMESTERSKAB

klubmesterskab_2014

Så nærmer tiden sig det årlige klubmesterskab, og dermed muligheden for at anskaffe sig en af de mere prestigefyldte titler, nemlig LFSO KLUBMESTER 2014. Og man må sige at med de fangster, der er gjort i april måned, er der lagt i ovnen til et brag af et mesterskab. Klik på billedet ovenfor og læs de nærmere detaljer.

DEN MAGISKE GRÆNSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

April fortsætter den gode stil. I dag er der ifølge jungletrommerne blevet landet adskillige blanke “springere.” Tre af dem er der vished om, nemlig en på 3,5 kg – en på 4,1 kg og denne kæmpe på 10,4 kg og 92 cm. Emir Adzemovic fangede den på flue i zone 1. Stort tillykke til Emir!

APRIL BYDER PÅ MERE SØLVTØJ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

April fortsætter de gode takter med denne stålblanke “aprilspringer” til Johan Lynderup fra bestyrelsen. Fisken målte 71 cm og vejede 4,7 kg og blev taget på flue i zone 2.
Tillykke til Johan!

APRIL ER HERMED SKUDT I GANG

b_amstrup_04_04_142

Benny Amstrup har igen været ude med snøren og har fanget denne flotte og stålblanke havørred på 73 cm og 5,14 kg. Så er stilen ligesom også lagt  for april måned! Tillykke til Benny!

ENDNU EN FLOT MARTSFISK

Jimmy

Her på falderebet af marts måned fangede Jimmy B. Jeppesen denne flotte “martsspringer” på 74 cm og 5,61 kg. Fisken blev fanget på orm i zone 3. Det bliver spændende at se, hvad april kommer til at byde på… Tillykke til Jimmy!

NYE FILM

Filmsiden er blevet opdateret. Se en forsmag ovenfor – eller gå direkte til filmsiden.

NYT NUMMER AF CARDINALEN

Johnny Jeppesen

Du kan nu læse det nye nummer af foreningens medlemsblad Cardinalen online i pdf-format. Læs blandt andet Johnny Jeppesens storfangerberetning! Du finder altid link til Cardinalen i menuen i toppen af hjemmesiden. Skulle du nu, efter at have læst bladet, få lyst til at gøre Cardinalen endnu bedre ved at bidrage med en historie eller andet, kan du sende det til: cardinalen@lfso.dk. Er du i tvivl om, hvordan man gør, da ring til Mogens Vestergaard Jensen på: 25 38 37 56.

EN FLOT 1. MARTS FISK

1_marts_Amstrup

FISKEKONKURRENCE

konkurrence_revet_1

15.-17. august 2014 byder Karup Å Sammenslutningen atter velkommen til fiskekonkurrencen ”Fra udspring til udløb”. Konkurrencen afholdes for 13. gang og det er åben for alle. Dette er årets største begivenhed ved Karup å, og lidt af en fest. Kom og vær med til en forrygende weekend ved Europas bedste havørred å. Der er i år Præmier for mere end 75.000 kr. Se hele konkurrenceprogrammet her.