INDVIELSE OG NAVNGIVNING

gappahug

Lørdag d. 12. september kl. 9.00 er der indvielse og navngivning af vores nye gappahug ved slagtermesterens høl.
Alle er velkomne – I dagens anledning serveres der rundstykker, kaffe m.m.
Vær frisk og kombiner en morgenfisketur i vores dejlige å med rundstykker som afslutning.

Af hensyn til indkøb bedes man tilmelde sig på sms eller et ring til 21 13 81 07

På bestyrelsens vegne
Peder Lundsgaard

CARDINALEN

Cardinalen_front

Redaktion søger stof til det næste nummer, så hvis du ligger inde med nogle historier, billeder, flueopskrifter eller andre tips og tricks, og har du lyst til at gøre Cardinalen endnu bedre, er du meget velkommen til at sende dit bidrag til: cardinalen@lfso.dk. Er du i tvivl om, hvordan man gør, da ring til Mogens Vestergaard Jensen på: 25 38 37 56.
Der er deadline for indsendelse af stof den 1. september.

Mvh.
Redaktionen

REKORDERNES ÅR

Jan Kjær 9,5 kg

Sikke en konkurrence og sikke store fisk. De omkring 300 deltagere ved dette års “Fra udspring til udløb” fangede fisk, hele 95 indrapporterede havørreder. Mange fisk blev mistet.
I de 15 år konkurrencen har været, er der aldrig blevet fanget så mange havørreder. Tilmed var vinderfisken på hele 9,52 kg og 90 cm. hvilket er den største vinderfisk gennem de 15 år. At nummer 2 og 3 også var på over 8 kg. beviser og bringer Karup Å frem som det den er kendt for, de store havørreder. Hele konkurrencen forløb som planlagt, og må betegnes som en stor succes. En stor tak til alle de frivillige, lodsejere, Foreningerne langs Karup Å, sponsorer samt jer lystfiskere.

GRØDESKÆRING

Groedemaskine

Kommunerne har nu meldt ud, hvornår årets grødeskæring ved Karup Å finder sted. Læs mere her og planlæg fisketuren udenom det drivende grøde.

MORGENFISK

???????????????????????????????

Hertil morgen fangede juniorleder Jesper Palm en flot nystegen havørred på 4,2 kilo. Den blev fanget i zone 2b, og den var konservativ, da den tog den temmelig hærget flue, der har siddet for enden af Jespers forfang de sidste 10 år! ;-) Tillykke til Jesper!

FILTHATTEN ER I GANG

???????????????????????????????

Johnny Jeppesen Aka Filthatten var ude med snøren i torsdags. Det gav intet mindre end to flotte havørreder på 5,1 og 3,2 kilo. Man må sige, at det tyder på en udsædvanlig god sæson i år!

JUNIKÆMPER

10,2 kg. Søren Fredslund Andersen

 

 

11,4 kg Anker Ravn

 
Juni leverer også store fisk! Her ses Søren Fredslund Andersens fisk på 10,2 kg. og Anker Ravns fisk på 11,4 kg. Begge blev fanget på spin i henholdsvis zone 2b og 3. Stort tillykke til fangerne!

SKØNNE MAJ

Steen Hessel 11,9 kg. 96 cm

Steen Hessel med endnu en majkæmpe. 11,90 kilo og 96 centimeter taget på orm i zone 4. Stort tillykke til Steen!

KÆMPE MAJSPRINGER

emir_10,9_93_cm_03

Emir har brudt den magiske grænse igen og fanget en af de de store Karup Å havørreder på over 10 kilo for andet år i træk. Fisken er fanget i zone 1 på wobler og den måler 10,9 kilo fordelt på bare 93 centimeter. Fantastisk fisk må man sige. Endnu et kæmpe stort tillykke til Emir!

KLUBMESTEREN 2015

Poul Godt 8,6 kg. 83 cm.

Året klubmester, Poul Godt, med sin massive havørred på 8,6 kilo fordelt på kun 83 centimeter! Fisken blev taget på spin i zone 4. Stort tillykke til Poul!