SIDSTE CHANCE

helge22

Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil nå og fange flere Karup Å havørreder i år. Der er to dage tilbage af sæsonen, og et blik på fangstsiden fortæller, at der er masser af fisk i åen. Helge Jakobsen fangede denne luftakrobat i mandags. Tillykke til Helge!

NU ER DET OFFICIELT

I lørdags blev de nye slyngninger af Trevad Møllebæk officielt indviet. Det røde bånd blev klippet og de sidste spandfuld grus blev hældt i bækken. Efterfølgende blev der serveret pølser og øl til de fremmødte. Nu må vi så håbe på, at havørrederne officielt indtager de nye slyngninger, og udnytter disse til at producere nye små Karup Å havørreder i hobetal.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

SKÆLPRØVER

Som opfølgning på en tidligere undersøgelse fra DTU er vi blevet bedt om at indsamle skælprøver fra havørreder fanget i Karup Å. Tryk her og læs hvordan du gør.

NYE FILM I GALLERIET

Så er der kommet nye film i filmgalleriet. Se dem her!

SLUTSPURTEN ER SAT IND

???????????????????????????????

Slutningen på sæsonen nærmer sig, og vi har netop taget hul på den sidste måneds fiskeri i Karup Å. Det gode fiskeri ser ud til at fortsætte sæsonen ud. I weekenden blev årets indtil nu største havørred landet. Den heldige fanger var Søren Godt og fisken målte hele 96 centimeter og vejede 11,25 kilo. Johnny Filthat besøgte også åen i søndags. Her fangede han intet mindre end to flotte fisk på henholdsvis 6,5 og 5,4 kilo. Noget tyder på, at Filthatten efterhånden kan fange fisk med lukkede øjne :-)
Stort tillykke til både Johnny og Søren!

FRISKE FISK

Johan-4,1

Med den megen regn der er kommet på det seneste, er der også kommet friske fisk i åen. Her ses Johan Lynderup med en havørred på 4,1 kg fra denne uge. Tillyke til Johan!

TOP 10

fangere3

Endnu et billede fra KÅS-konkurrencen. Her ses de 10 præmierede fisk fra hovedkonkurrencen, herudover var der også præmier til de største og smukkeste havørreder fanget på henholdsvis flue og spin.

STOLTE FANGERE

fangere

Lige et billede fra i søndags med nogle af de dygtige, heldige og stolte fangere, som indvejede fisk i konkurrencen. En dag med lidt regn, lidt sol, og masser af godt humør. Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige hjælpere fra de forskellige foreninger under KÅS samt et stort tak til lodejerne og selvfølgelig sponsorerne, som bl.a. sørgede for de mange flotte præmier.
Her skal nævnes Grejbiksen i Trige, Seatrout i Herning, PH-grej og JAFI i Viborg samt Veevus, Poul T. Jensen, Bent A/S, Arla og sidst, men ikke mindst Menu Kaffe

GRØDESKÆRING

Groedemaskine

Kommunerne har nu meldt ud, hvornår årets grødeskæring ved Karup Å finder sted. Læs mere her og planlæg fisketuren udenom det drivende grøde.

NYE FILM

Se Henrik Bønnelykkes senest produktion herover! Der bliver løbende lagt nye film ind i filmgalleriet. Klik her og se, om der er noget, du har misset.