KÆMPE MAJSPRINGER

emir_10,9_93_cm_03

Emir har brudt den magiske grænse igen og fanget en af de de store Karup Å havørreder på over 10 kilo for andet år i træk. Fisken er fanget i zone 1 på wobler og den måler 10,9 kilo fordelt på bare 93 centimeter. Fantastisk fisk må man sige. Endnu et kæmpe stort tillykke til Emir!

KLUBMESTEREN 2015

Poul Godt 8,6 kg. 83 cm.

Året klubmester, Poul Godt, med sin massive havørred på 8,6 kilo fordelt på kun 83 centimeter! Fisken blev taget på spin i zone 4. Stort tillykke til Poul!

PRÆMIEFISK

Carsten Rudby 4,6 kg. 70 cm.

En flot andenplads til Carsten Rudby for en flot fisk på 4,6 kilo og 70 centimeter. Fisken blev fanget på flue i zone 4. Tillykke til Carsten!

KLUBMESTERSKAB 2015

klubmesterskab_2015

ÅRETS 1. MAJ-SPRINGER

Henning Voergaard 76 cm 5 kg

Vi lader billedet tale for sig selv! 76 centimeter og 5 kilo. Stort tillykke til Henning Voergaard!

HOLD ØJE MED

Vi har mange km fiskevand langs Karup Å. Det er vanskeligt for broudvalget, at være fuldt opdateret på alle spange og broer, selvom vi prøver. Bliver man opmærksom på et spang eller en bro, der godt kunne trænge til en udbedring ville det være godt at få det registreret. Tag eventuelt et billede med en nærmere beskrivelse af, hvor spangen eller broen er placeret. Beskriv også gerne, hvori skaderne består. Dette registreringsarbejde vil give Broudvalget et godt overblik og en mulighed for at lave en prioriteret rækkefølge af udbedringsarbejdet.
Kontakt Johan Lynderup på Mail: j.lynderup@energimail.dk

ZONEANSVARLIGE

Et nyt tiltag fra bestyrelsen, der skal brede det praktiske arbejde ved åen ud på flere hænder.

Vi ønsker at gøre vores fiskevand så attraktiv og tilgængelig som muligt. Dette kræver lidt arbejde fx i form af klipning af vegetation med buskrydder visse steder, opsyn med spange, broer mm.

Vi søger derfor medlemmer, der vil påtage sig at blive zoneansvarlige for en zone, og, som det fremgår af titlen, varetage vedligehold i denne zone. Den zoneansvarlige skal selv sammensætte sit team/hold, der i fællesskab skal koordinere arbejdet. Det er oplagt, at man vælger en zone, hvor man i forvejen har sit primære fiskeri?
Nærmere info og henvendelse, kan rettes til Johan Lynderup tlF.: 29 80 03 51 Mail: J.lynderup@energimail.dk eller Anders Dalgaard tlf.: 30 25 16 56 Mail: adalgaard@gmail.com

NYT TAG OVER HOVEDET

Kurt Juels gappahug

Ved Slagtermesterens parkeringplads er der blevet opført en ny gappahug. Kurt Juel er bagmanden, som i samarbejde med arbejdsholdet og vores lodsejer Schneider Phillipsen har bygget dette utroligt flotte læskur, der stråler langt væk af kvalitet og godt håndværk. Man har fra læskuret udsigt udover åen, hvor man om morgenen vil kunne sidde og nyde morgengryet mod øst. Der er ingen tvivl om, at Slagtermesterens parkeringsplads er LFSO’s “hotteste” og nu også flotteste mødested ved åen.

SØLVTØJ I TOPKONDITION

Leif 6,5 kg.

Sølvtøjet er landet! Så er de tidlige springere ankommet til Karup Å. Leif Lund fangede i dag denne tyksak af en havørred på intet mindre end 6,5 kilo og 79 centimeter. Den blev taget i zone 1 på spin. Sikke en fisk! Stort tillykke til Leif!

SPONSORER

Annonce01 Annonce02 Annonce03

Sponsor-siden er omsider kommet op at køre. På siden kan du se og klikke på vores annoncører. Ovenfor ser du aktuelle tilbud fra Seatrout i Herning.