CARDINALEN

Cardinalen_front

Klik her for at læse den seneste udgave af Cardinalen online. Du kan bl.a. læse om Skrubbekongen, Klubmesterskabet 2014 og meget mere. Redaktion søger stof til det næste nummer, så hvis du ligger inde med nogle historier, billeder, flueopskrifter eller andre tips og tricks, og har du lyst til at gøre Cardinalen endnu bedre, er du meget velkommen til at sende dit bidrag til: cardinalen@lfso.dk. Er du i tvivl om, hvordan man gør, da ring til Mogens Vestergaard Jensen på: 25 38 37 56.
Deadline for indsendelse af stof til Cardinalen er den 21. september.

FRISKE FISK

Johan-4,1

Med den megen regn der er kommet på det seneste, er der også kommet friske fisk i åen. Her ses Johan Lynderup med en havørred på 4,1 kg fra denne uge. Tillyke til Johan!

TOP 10

fangere3

Endnu et billede fra KÅS-konkurrencen. Her ses de 10 præmierede fisk fra hovedkonkurrencen, herudover var der også præmier til de største og smukkeste havørreder fanget på henholdsvis flue og spin.

STOLTE FANGERE

fangere

Lige et billede fra i søndags med nogle af de dygtige, heldige og stolte fangere, som indvejede fisk i konkurrencen. En dag med lidt regn, lidt sol, og masser af godt humør. Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige hjælpere fra de forskellige foreninger under KÅS samt et stort tak til lodejerne og selvfølgelig sponsorerne, som bl.a. sørgede for de mange flotte præmier.
Her skal nævnes Grejbiksen i Trige, Seatrout i Herning, PH-grej og JAFI i Viborg samt Veevus, Poul T. Jensen, Bent A/S, Arla og sidst, men ikke mindst Menu Kaffe

EN VELOVERSTÅET KONKURRENCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er den årlige KÅS-konkurrence fra udspring til udløb veloverstået. Fiskemæssigt blev det en stor succes med hele 42 fisk vejet ind. LFSO har været primus motor i årets konkurrence, og man må sige, at Helge Jakobsen, Per Simonsen og Jesper Palm fra bestyrelsen har løftet det store stykke arbejde, der er med konkurrencen, på fornemste vis. Ovenover ses vinderfisken, som blev taget på LFSO’s vand.

SKÆLPRØVER

Som opfølgning på en tidligere undersøgelse fra DTU er vi blevet bedt om at indsamle skælprøver fra havørreder fanget i Karup Å. Tryk her og læs hvordan du gør.

GRØDESKÆRING

Groedemaskine

Kommunerne har nu meldt ud, hvornår årets grødeskæring ved Karup Å finder sted. Læs mere her og planlæg fisketuren udenom det drivende grøde.

NYE FILM

Se Henrik Bønnelykkes senest produktion herover! Der bliver løbende lagt nye film ind i filmgalleriet. Klik her og se, om der er noget, du har misset.

FISKEKONKURRENCE

konkurrence_revet_ny

15.-17. august 2014 byder Karup Å Sammenslutningen atter velkommen til fiskekonkurrencen ”Fra udspring til udløb”. Konkurrencen afholdes for 13. gang og det er åben for alle. Dette er årets største begivenhed ved Karup å, og lidt af en fest. Kom og vær med til en forrygende weekend ved Europas bedste havørred å. Der er i år Præmier for mere end 75.000 kr. Se hele konkurrenceprogrammet her.

FESTIVAL

plakaten

LFSO udstiller på den kommende weekends lystfiskerfestival ved Skarrild. Kom og besøg standen og få en snak om fiskeriet i Karup Å. På standen vil der bl.a. være følgende: Filmklip fra åen, fluebinding af Karup Å fluer, info om medlemskab mm. Se programmet for hele weekenden her!