INDVIELSE AF NYE SLYNGNINGER

IMG_4228

Da KÅS af økonomiske årsager valgte at flytte produktionen af udsætningsfisk fra Trevad til Nibe, kom dambruget i Trevad desværre til at stå tomt.
Efter 3 års stilstand fik LFSO påbud om at genstarte produktionen eller nedlægge dambruget for altid.
Der er ingen tvivl om, at det var en svær beslutning at lukke Trevad Ørredpark, og derfor lod bestyrelsen også generalforsamlingen om at tage den.
Mange kammeratlige timer er blevet brugt i Trevad med opdræt, sortering af fisk samt udsætning. Og alle de medlemmer, der weekend efter weekend har lagt sved og kræfter i arbejdet, syntes, det var synd.
Der var bare det store men, at hvis vi lod ørredparken ligge ubenyttet hen, ville foreningen på et tidspunkt selv blive pålagt at reetablere området, et projekt, der ville løbe op i flere hundrede tusinde kroner, – udgifter som foreningen selv skulle udrede.
Beslutningen blev taget, og efter en lang projektering og arbejde med drilske jordbundsforhold, står det endelige resultat nu færdigt.
Reetableringen af bækken er blevet rigtig flot, og mange medlemmer venter med spænding på vinterens opgang og havørredernes gydning.

Der er officiel indvielse, hvor snoren bliver klippet lørdag den 25. oktober kl. 11:00
Der vil efterfølgende være mulighed for at få lidt til maven og halsen.

Bestyrelsen

NYE FILM I GALLERIET

Så er der kommet nye film i filmgalleriet. Se dem her!

SLUTSPURTEN ER SAT IND

???????????????????????????????

Slutningen på sæsonen nærmer sig, og vi har netop taget hul på den sidste måneds fiskeri i Karup Å. Det gode fiskeri ser ud til at fortsætte sæsonen ud. I weekenden blev årets indtil nu største havørred landet. Den heldige fanger var Søren Godt og fisken målte hele 96 centimeter og vejede 11,25 kilo. Johnny Filthat besøgte også åen i søndags. Her fangede han intet mindre end to flotte fisk på henholdsvis 6,5 og 5,4 kilo. Noget tyder på, at Filthatten efterhånden kan fange fisk med lukkede øjne :-)
Stort tillykke til både Johnny og Søren!

FRISKE FISK

Johan-4,1

Med den megen regn der er kommet på det seneste, er der også kommet friske fisk i åen. Her ses Johan Lynderup med en havørred på 4,1 kg fra denne uge. Tillyke til Johan!

TOP 10

fangere3

Endnu et billede fra KÅS-konkurrencen. Her ses de 10 præmierede fisk fra hovedkonkurrencen, herudover var der også præmier til de største og smukkeste havørreder fanget på henholdsvis flue og spin.

STOLTE FANGERE

fangere

Lige et billede fra i søndags med nogle af de dygtige, heldige og stolte fangere, som indvejede fisk i konkurrencen. En dag med lidt regn, lidt sol, og masser af godt humør. Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige hjælpere fra de forskellige foreninger under KÅS samt et stort tak til lodejerne og selvfølgelig sponsorerne, som bl.a. sørgede for de mange flotte præmier.
Her skal nævnes Grejbiksen i Trige, Seatrout i Herning, PH-grej og JAFI i Viborg samt Veevus, Poul T. Jensen, Bent A/S, Arla og sidst, men ikke mindst Menu Kaffe

EN VELOVERSTÅET KONKURRENCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er den årlige KÅS-konkurrence fra udspring til udløb veloverstået. Fiskemæssigt blev det en stor succes med hele 42 fisk vejet ind. LFSO har været primus motor i årets konkurrence, og man må sige, at Helge Jakobsen, Per Simonsen og Jesper Palm fra bestyrelsen har løftet det store stykke arbejde, der er med konkurrencen, på fornemste vis. Ovenover ses vinderfisken, som blev taget på LFSO’s vand.

SKÆLPRØVER

Som opfølgning på en tidligere undersøgelse fra DTU er vi blevet bedt om at indsamle skælprøver fra havørreder fanget i Karup Å. Tryk her og læs hvordan du gør.

GRØDESKÆRING

Groedemaskine

Kommunerne har nu meldt ud, hvornår årets grødeskæring ved Karup Å finder sted. Læs mere her og planlæg fisketuren udenom det drivende grøde.

NYE FILM

Se Henrik Bønnelykkes senest produktion herover! Der bliver løbende lagt nye film ind i filmgalleriet. Klik her og se, om der er noget, du har misset.