APRILSPRINGER

Preben 7 kilo

Så er de første springere ved at være ankommet til Karup Å. Preben Pilgaard Falkeøje fangede denne flotte april havørred på 85 centimeter og 7 kilo i søndags.
Stort tillykke til Preben!

BROARBEJDE

Sommeraften

Så er det ved at være tid til broarbejde igen.
En del spange og broer langs vores å, trænger efterhånden til en kærlig hånd. Dette arbejde vil begynde onsdag den 13 april kl. 18.00.
Vi mødes ved klubhuset i Trevad og fordeles os ud på de projekter, vi vil starte op med.
Har du tid, lyst og mulighed for at møde op og give en hånd med, er du hjertelig velkommen. Er du helt ny i vores forening, er det samtidig en god mulighed for at møde nogle af de “gamle” Karup Å fiskere.

Med venlig hilsen

Broudvalget

DEL 2

Henrik Bønnelykke har igen været i redigeringslokalet. Se flere nye film i filmgalleriet!

AFFALD … TAGER MAN DA MED HJEM!

Efter forslag fra flere sider har bestyrelsen bestemt, at affaldsstativerne ved P-pladserne fjernes, og at vi alle fremover tager vort affald med hjem.

Vi henstiller, at alle husker at rydde op efter sig selv og minder andre om at gøre det samme, både på P-pladserne, i hytterne og ved åen.

Andre foreninger ved åen har indført samme regel uden problemer, så vi kan selvfølgelig gøre det samme. Det vil spare både tid og penge for foreningen, og vi vil vel som naturmennesker gerne bidrage til at holde naturen ren, og rydde op efter os selv.

På forhånd tak!
Bestyrelsen

VANDPLEJE

vandpleje

Ude ved vores del af Karupå og i sideløbene er der i vinterens løb sket en masse jeg tror ikke jeg har set så mange fisk på leg før.
Søndag den 20 dec. var jeg ude at kigge ved vandet i Trevadmøllebæk var der fisk på leg ikke så mange som dagen før men stadig mange vad Hagebro var der fisk og sådan blev det ved Stavlund bro (haderiså) ved Haderup bro lige nedenfor byen ved Sejbæk og endelig ved den lille A hytte på Vormstrupvej der mindede det mest af alt om et dambrug haler alle steder og fisk der sprang et fantastisk syn. Et par dage senere var jeg ved Røjbæk og Krarupmøllebæk der var det samme billede masser af fisk. Hvorfor vi så ikke kan få nok til elfiskeriet der er klar ved jeg ikke der er sikkert nogle kloge folk der har en forklaring.
I Røjbæk har jeg talt 26 steder med gydning og det er ca det dobbelte af hvad der plejer at være i Trevadmøllebæk 42 steder det er imponerende og i Krarupmøllebæk 14 steder det er lidt mindre end der plejer men den trænger til lidt hjælp igen.
Ved klubben har vi lidt grus liggende som vi gerne skulle have i bækken når ynglen er ude af ydebankerne og så håber jeg vi kan få lov at supplere de nederste banker i 2016 ca 25 m3 og så skal vi nok have kigget på Røjbæk DESVÆRRE har vi kun 3 bække der er brugbare som det ser ud lige nu i vores område men der arbejdes på sagen. Jeg håber der er nogen der vil hjælpe med grus udlægningen alle er velkomne vi vil gerne se nogle nye ansigter også, for der ingen tvivl om at det er fremtiden at lægge grus ud og ikke mindst at vedligeholde det vi går og laver.

Med lystfisker hilsen
Johnny

PREMIERE

Der serveres gule ærter i Trevad 1. marts fra kl. 11:30 – 13:30

Alle er velkommen!

Mangler du en ny T-shirt med broderet foreningslogo til den kommende sæson, har foreningen fået nye på lager i størrelse M – XXL. (Pr. stk. Kr. 100,00)

HUSK, AT DER IKKE KAN BETALES MED KREDITKORT I FORENINGEN!

Bestyrelsen

ARBEJDSDAG DEN 20. FEBRUAR

Margrethes hus

Der er nu taget hul på arbejdet med at få lave bad og toilet i kælderen i Margrethes Westrings Hus, og det værste er overstået. Der er dog lidt støbearbejde der skal klares inden der kan blive lagt gulvvarme og slidlag, – så har du lidt tid til overs, er du velkommen til morgenkaffe i Trevad d. 20. feb. kl. 08:00.

Bestyrelsen

FOREDRAG OG FLUER

Så er vinterens arrangementer på plads. Se mere under aktiviteter!

GODE TILBUD I HERNING

Lystfiskernes dag_revet

Klik på annoncen for at læse mere om de gode tilbud fra Seatrout!

FRA ARKIVET

Helge har endnu engang været i arkivet og gravet denne gamle film frem fra 1983, hvor der er flere genkendelige medlemmer, som man i dag stadig kan løbe ind i ude ved åen eller i foreningen. :-)
God fornøjelse!