5. NOVEMBER

DSC_0236

Mogens Thomassen, – Karup Å Sammenslutningens formand gennem næsten 30 år er gået bort.
Et helt uskyldig spil softball, hvor Mogens desværre kom galt af sted med det ene ben, fik de værste konsekvenser man kan tænke sig.
Mogens Thomassen har siddet som formand i KAAS siden 1986, og på sin rolige og gemytlige måde har han ydet en kæmpe indsats, – ikke alene for Karup Å, men også for alle foreningerne i KAAS.
Mogens var en højt respekteret formand, som det bliver endog meget svært at erstatte.
Ære være Mogens Thomassens minde.
Helge Jakobsen

KÅS har besluttet at åbne en konto hvor det er muligt at indbetale et beløb, i stedet for en evt. krans eller blomster, i forbindelse med Mogens bisættelse.
Beløbet der kommer ind får Agnes.
Alle der donere bliver skrevet på et kort, som vedlægges en krans.
Indbetaling kan ske til: SparNord reg. 8500 konto: 0005313279.
Evt. indbetaling skal ske senest torsdag den 12. nov 2015.
Bisættelsen finder sted fra Sunds Kirke fredag den 13. november kl. 13:00
Kås kasserer Carsten Keis Fomsgård

FANGSTRAPPORTERING

Sæsonen er ved at være slut, og alle fisk der er fanget på LFSO´s fiskevand skal indrapporteres på foreningens hjemmeside på ( LFSO.dk )  ( Ikke på Karupaa.dk )
Flere medlemmer skriver at de har problemer med at få indrapporteringen til at virke!
Alle felter markeret med grønt skal udfyldes, uanset om man fisker på medlemskort, dagkort, byzonekort eller er medlem af LF1926
Det blå felt udfyldes af foreningens medlemmer, hvorimod alle lystfiskere på dagkort, byzonekort og medlemmer af LF1926, skal afkrydse det røde felt istedet
Normalt skal alle fangster af fisk over mindstemålet være indrapporteret indenfor 14 dage efter fangsten, men har du endnu ikke indrapporteret alle dine fangster, skal dette klares inden 15. november.
Bestyrelsen

GENERALFORSAMLING

Lystfiskerforeningen for Skive og Omegn´s ordinære generalforsamling
Torsdag d. 26. nov. 2015 kl. 19:30
i klubhuset “Spinders Hus” Møllevej 1, Vridsted, 7800 Skive
Kun foreningens medlemmer har adgang.
 
Bestyrelsen

KASSERER SØGES

Sommeraften

Foreningens kasserer gennem flere år har valgt at trække sig pga. andre interesser. Det må vi som forening acceptere, selvom det bliver et savn. Palle har dog intet imod at hjælpe en ny på vej, så opgaven for en ny bliver mere overskuelig.
Sidder du med evnerne og lysten til at blive en del af en forening i fremdrift og med styr på økonomien, så giv mig et ring på 20903093 eller på mail på helge-jakobsen@fiberpost.dk.

Helge Jakobsen – LFSO

SAMARBEJDE, VEJEN TIL FLERE FISK

Klik her og læs mere om projektet!

INDVIELSE OG NAVNGIVNING

gappahug

Lørdag d. 12. september kl. 9.00 er der indvielse og navngivning af vores nye gappahug ved slagtermesterens høl.
Alle er velkomne – I dagens anledning serveres der rundstykker, kaffe m.m.
Vær frisk og kombiner en morgenfisketur i vores dejlige å med rundstykker som afslutning.

Af hensyn til indkøb bedes man tilmelde sig på sms eller et ring til 21 13 81 07

På bestyrelsens vegne
Peder Lundsgaard

CARDINALEN

Cardinalen_front

Redaktion søger stof til det næste nummer, så hvis du ligger inde med nogle historier, billeder, flueopskrifter eller andre tips og tricks, og har du lyst til at gøre Cardinalen endnu bedre, er du meget velkommen til at sende dit bidrag til: cardinalen@lfso.dk. Er du i tvivl om, hvordan man gør, da ring til Mogens Vestergaard Jensen på: 25 38 37 56.
Der er deadline for indsendelse af stof den 1. september.

Mvh.
Redaktionen

REKORDERNES ÅR

Jan Kjær 9,5 kg

Sikke en konkurrence og sikke store fisk. De omkring 300 deltagere ved dette års “Fra udspring til udløb” fangede fisk, hele 95 indrapporterede havørreder. Mange fisk blev mistet.
I de 15 år konkurrencen har været, er der aldrig blevet fanget så mange havørreder. Tilmed var vinderfisken på hele 9,52 kg og 90 cm. hvilket er den største vinderfisk gennem de 15 år. At nummer 2 og 3 også var på over 8 kg. beviser og bringer Karup Å frem som det den er kendt for, de store havørreder. Hele konkurrencen forløb som planlagt, og må betegnes som en stor succes. En stor tak til alle de frivillige, lodsejere, Foreningerne langs Karup Å, sponsorer samt jer lystfiskere.

GRØDESKÆRING

Groedemaskine

Kommunerne har nu meldt ud, hvornår årets grødeskæring ved Karup Å finder sted. Læs mere her og planlæg fisketuren udenom det drivende grøde.

MORGENFISK

???????????????????????????????

Hertil morgen fangede juniorleder Jesper Palm en flot nystegen havørred på 4,2 kilo. Den blev fanget i zone 2b, og den var konservativ, da den tog den temmelig hærget flue, der har siddet for enden af Jespers forfang de sidste 10 år! ;-) Tillykke til Jesper!