FESTIVAL

plakaten

LFSO udstiller på den kommende weekends lystfiskerfestival ved Skarrild. Kom og besøg standen og få en snak om fiskeriet i Karup Å. På standen vil der bl.a. være følgende: Filmklip fra åen, fluebinding af Karup Å fluer, info om medlemskab mm. Se programmet for hele weekenden her!

KLUBMESTEREN 2014

Allan Bay (2)4

Klubmesterskabet 2014 er ovre. Det blev et mesterskab præget af et fantastisk fiskevejr, flotte fangster, hygge og mange deltagere. Efter skarp konkurrence fra Jesper Bo Rasmussen med en havørred på 4,2 kg og 68 cm og Holger Jakobsen med en havørred på 3,97 kg og 66 cm, blev det Allan Bay, der hjemtog titlen som LFSO Klubmester 2014 med en havørred på 75 cm og 5,75 kg. Tillykke til Allan!
En stor tak til PH-Grej for de flotte sponsorpræmier, samt et tak til alle deltagere, der mødte op, og for den gode stemning, som hele arrangementet bar præg af.

KLUBMESTERSKAB

klubmesterskab_2014

Fredag løber det årlige klubmesterskab af stablen, og dermed muligheden for at anskaffe sig en af de mere prestigefyldte titler, nemlig LFSO KLUBMESTER 2014. Og man må sige, at med de seneste fangster er der lagt i ovnen til et brag af et mesterskab. Hertil kommer, at PH-grej i Viborg har sponsereret nogle rigtigt lækre præmier til de to største havørreder. Klik på billedet ovenfor og læs de nærmere detaljer.

SOLID KONDITION

84 cm. 9,0 kg 1

Som optakt til klubmesterskabet på fredag har Jann Kønig i dag fanget denne massive havørred på 9 kg og bare 84 cm. Det giver en konditionsfaktor på hele 1,51! Fisken blev fanget på flue i zone 1. Stort tillykke til Jan!

LAKSEFANGST

Benny_Amstrup_lakslav

Hvis kvoten på laks over 75 centimeter i Storåen er opfisket, kan man da bare tage til Karup Å og fange en laks. Benny Amstrup fangede i går denne skønhed på 83 cm. og 5,5 kg. i zone 4. Tillykke til Benny!