SIDSTE CHANCE

helge22

Det er ved at være sidste udkald, hvis man vil nå og fange flere Karup Å havørreder i år. Der er to dage tilbage af sæsonen, og et blik på fangstsiden fortæller, at der er masser af fisk i åen. Helge Jakobsen fangede denne luftakrobat i mandags. Tillykke til Helge!

NU ER DET OFFICIELT

I lørdags blev de nye slyngninger af Trevad Møllebæk officielt indviet. Det røde bånd blev klippet og de sidste spandfuld grus blev hældt i bækken. Efterfølgende blev der serveret pølser og øl til de fremmødte. Nu må vi så håbe på, at havørrederne officielt indtager de nye slyngninger, og udnytter disse til at producere nye små Karup Å havørreder i hobetal.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

SKÆLPRØVER

Som opfølgning på en tidligere undersøgelse fra DTU er vi blevet bedt om at indsamle skælprøver fra havørreder fanget i Karup Å. Tryk her og læs hvordan du gør.

NYE FILM I GALLERIET

Så er der kommet nye film i filmgalleriet. Se dem her!

SLUTSPURTEN ER SAT IND

???????????????????????????????

Slutningen på sæsonen nærmer sig, og vi har netop taget hul på den sidste måneds fiskeri i Karup Å. Det gode fiskeri ser ud til at fortsætte sæsonen ud. I weekenden blev årets indtil nu største havørred landet. Den heldige fanger var Søren Godt og fisken målte hele 96 centimeter og vejede 11,25 kilo. Johnny Filthat besøgte også åen i søndags. Her fangede han intet mindre end to flotte fisk på henholdsvis 6,5 og 5,4 kilo. Noget tyder på, at Filthatten efterhånden kan fange fisk med lukkede øjne :-)
Stort tillykke til både Johnny og Søren!