RENÉ GERKEN OG STIG HANSEN

Rene og Stig 2

Torsdag d. 8. januar kl. 19.00 får vi besøg af René Gerken og Stig Hansen fra Atlantik Travel. René har stort set alle de titler man kan have inden for fluekast, som fx IFFF Master Caster Instructor og Two-Han- ded casting Instructor, samt Instruktør for Loop Tackle, men derudover guider han også på Fyn, afholder kastekurser samt guider rundt om i verden. René vil tage jer med til Boston, nærmere betegnet Cape Cod, hvor den står på kystfiskeri efter Striped Bass og Blue- fish. René vil også her vise en flue, som er rigtig god til dette fiskeri.
Stig er også IFFF Master Caster Instructor, samt tidliger pro-kaster for mærket Vision, hvor han har været med til at udvikle liner, stænger og hjul.
Vi bliver taget med på Steelheadfiskeri i Canada, nærmere betegnet British Colombia. Her vil Stig fortælle og vise billeder fra dette fantastiske sted, som han har besøgt mange gange før. Stig vil også vise, hvordan man binder en intruder flue, som er speciel, når man snakker steelhead.
De tager begge div. grej (både spinne- og fluegrej) med som bliver brugt på de 2 destinationer
En ting er sikkert… Det bliver bestemt ikke kedeligt!

KONTINGENTÆNDRING 2015

Et af punkterne fra årets generalforsamling var kontingentbetalingen for 2015 og årene frem. Forslaget fra bestyrelsen om en tilpasning af foreningens kontingent til et mere tidssvarende og konkurrencemæssigt niveau blev enstemmigt vedtaget på generalforsamlingen.
Efter flere års nedgang i det samlede kontingentbetaling pga. mange medlemmers overgang til pensionistmedlemskab var kontingentet faldet med små 100.000,- Det er naturligvis en udvikling, der gør ondt, og som skal ændres, hvis der også fremover skal være balance i regnskabet.

Fremover koster et års medlemskab af Lystfiskerforeningen for Skive og Omegn derfor 1300,- for alle medlemmer over 18 år.
Knæk og bræk!

Bestyrelsen

JULEHYGGE

???????????????????????????????

Onsdag d. 17. december kl. 19.00 kommer Mogens Thomassen, traditionen tro, til vores juleafslutning og fortæller og viser film/billeder. Der bliver serveret gløgg og æbleskiver.