HENRIK MORTENSEN

hm_02

Tirsdag d. 3. februar kl. 19.00 kommer Henrik Mortensen og fortæller om sit liv som professionel fluefisker. Henrik vil i sit foredrag b.la. fortælle om vejen til sit professionelle job som fluefisker, herunder de mange år som kasteinstruktør, fiskeguide på fx Island, grejudvikler for nogle af Skandinaviens førende producenter af fluefiskeudstyr, filmskaber til nogle af de bedste fluefisker dvd’er, forfatter til bogen Fly Casting Scandinavian Style som er udgivet på fem forskellige sprog og nu starter han så sit eget firma. En mand, hvor fluefiskeriet fylder så meget af ens liv, og hvor livet leves ved nogle af verdens bedste elve mens nyt fluegrej testes, der laves filmoptagelser m.m. Ja, så er der ingen tvivl om at det bliver et super spændende og anderledes foredrag, hvor også fisketeknikker og hovedpersonerne, laksen og havørreden, kommer til at fylde meget.

FLUEBINDING MED KIM SØRENSEN

???????????????????????????????

Lørdag d. 31. januar kl. 9.00 kommer til at blive en dag i rørfluernes verden. Kim, som jo er kendt i det ganske land for fx at binde nogle meget flotte og særdeles” giftige ” fiskerørfluer, kommer og lære os at binde havørred- og laksefluer til den kræsne fisk. De fluer/mønstre vi kommer til at binde, har alle mange laks og havørreder på samvittigheden, så ingen hemmelighedskræmmeri her. Kim fanger mange fisk på de fluer, så mon ikke også der er et tip eller to til hvordan de skal fiskes. Vi starter kl. 9.00 med rundstykker og kaffe og derefter er det bag fluestikkene indtil frokost og så igen fluebinding til sidst på eftermiddagen. Der er plads til 12 personer, så det er først til mølle… (Det er ikke et begynderkursus…) Pris 200 kr. inkl. morgenmad, frokost, kaffe og div. fluebindingsmaterialer. Øl og vand kan købes til yderst favorable priser. Husk at medbringe eget fluestik og værktøj (husk rørflueholder/nål, saks, trådholder, tråd m.m.) lys og evt. fluebindingswhisky/rom. Tilmelding til Jesper Palm (sms eller mail) senest mandag d. 26. januar.

FØR GO PRO

Helge Jakobsen har været i det tekniske værksted og lavet denne gamle 16 mm film digital. Det må være en af de allerførste fiskefilm fra Karup Å. Se dette fantastiske stykke historie ovenover!

STORFANGEREN 2014

Søren Godt 11,25 kg 2014

Storfangeren fra 2014, Søren Godt, med sin flotte havørred på hele 11,25 kilo og 96 centimeter. Det bliver spændende at se, hvad det nye år bringer? Knæk og bræk i det nye år!