Vridsted på Landkortet

Siger man Vridsted, siger man også Karup Å, og siger man Karup Å, siger man også lystfiskeri.
Netop derfor er Lystfiskerforeningen for Skive og Omegn gået sammen med en flok driftige Vridsted borgere, for at prøve at gøre en forskel og få Vridsted på landkortet.

I 2017 havde de selv samme borgere et arrangement i Vridsted under overskriften ”Havørredens Dag”
I et forsøg på at få nye borgere til Vridsted, arrangerede man en happening, hvor naturen og åen var i centrum, og hvor alle herligheder blev vist frem.

Her i 2018 er det med nye tiltag fra lokalområdet.
Naturen langs åen har givet næring til den nye Karup Å Kryddersnaps, og åens fisk har givet ideen til at lave en grillpølse med ørredkød i.

Den 8. september fra klokken 11:00 er der mulighed for at komme og smage kryddersnapsen, som er fremstillet at krydderurter fra ådalen og produceret af Viskum Snaps fra Tjele.
Ideen med en grillpølse med fisk i, var måske en stor opgave, men da ideen blev forelagt for Slagteren i Stoholm, så var der ikke langt fra ord til handling.
Slagteren kommer selv og giver smagsprøver på dagen

Lystfiskerforeningen havde i mange år haft et ønske om at bygge et større klubhus, men det strandede hele tiden på alt for store byggeomkostninger. Foreningens ønsker havde nok sværmet rundt i lokalområdet en tid, for en dag ringede de fra Vridsted Skole og sagde, at foreningen kunne få den gamle skole barak, hvis vi selv pillede den ned.
Det blev startskuddet til foreningens nye klubhus, som stod færdig i september 2008. Det er 10 år siden nu, og der er stadig mange lokale der spørger om de ikke må se de nye lokaler. Det bliver der rig mulighed for den 8. september, hvor foreningen gladelig viser rundt og fortæller om foreningens virke og lange historie.

LFSO plakat jpg

DanishEnglishGerman