RENÉ GERKEN OG STIG HANSEN

Rene og Stig 2

Torsdag d. 8. januar kl. 19.00 får vi besøg af René Gerken og Stig Hansen fra Atlantik Travel. René har stort set alle de titler man kan have inden for fluekast, som fx IFFF Master Caster Instructor og Two-Han- ded casting Instructor, samt Instruktør for Loop Tackle, men derudover guider han også på Fyn, afholder kastekurser samt guider rundt om i verden. René vil tage jer med til Boston, nærmere betegnet Cape Cod, hvor den står på kystfiskeri efter Striped Bass og Blue- fish. René vil også her vise en flue, som er rigtig god til dette fiskeri.
Stig er også IFFF Master Caster Instructor, samt tidliger pro-kaster for mærket Vision, hvor han har været med til at udvikle liner, stænger og hjul.
Vi bliver taget med på Steelheadfiskeri i Canada, nærmere betegnet British Colombia. Her vil Stig fortælle og vise billeder fra dette fantastiske sted, som han har besøgt mange gange før. Stig vil også vise, hvordan man binder en intruder flue, som er speciel, når man snakker steelhead.
De tager begge div. grej (både spinne- og fluegrej) med som bliver brugt på de 2 destinationer
En ting er sikkert… Det bliver bestemt ikke kedeligt!