FLUEFISKERI EFTER GEDDER

Daniel D. HOLM

Torsdag d. 19. februar kl. 19.00 får vi besøg af Daniel Holm. Daniel er fx kendt fra Sportsfiskerforbundet, hjemmesiden Just one more cast, han har lavet rigtig mange super gode fluebindevideoer af alle tænkelige slags fluer, foredragsholder, fluebindingsinstruktør, ja, man kan blive ved, men denne aften kommer det til at handle om… Det er fedt at fiske gedder på flue. Fiskeriet er ofte meget visuelt, man ser mange hug og gedder som følger fluen helt ind til topøjet. Når en gedde så hugger, er det ofte særdeles kraftfuldt og vildt og man er garanteret en actionfyldt fight. Gedderne vil gerne svømme, og det hænder at de går på halen, men gællerne udspillede og tænderne blinkende i solen. Fiskeriet er præget af mange fisk med en snitstørrelse, som ligger meget langt fra alt andet fluefiskeri i Danmark. En tre kilos fisk er ikke stor, der er ikke langt mellem 5 kilos fisk, og meter fisk er ikke usædvanlige. Det er et taknemmeligt fiskeri, der ikke stiller de store krav til udstyr eller teknik, men som til gengæld giver meget store oplevelser. Geddefiskeri kræver hverken lange kast, fornem eller delikat præsentation af fluen, og man kan fiske i de lyse timer, når vejret er godt. Geddeflue fiskeri er Rock and Roll, derfor kommer Daniel forbi og fortæller om dette vilde fiskeri samt slutter af med at binde en geddeflue eller to. Daniel har materialer med, så man kan binde med. Man skal selv sørge for fluestik, værktøj og tråd. Skulle du ønske at købe lidt materialer, til de fluer vi binder, har Daniel også nok materialer med til det. Tjek evt. hjemmesiden fluebinding.nu