LFSO FLUEBINDERTRÆF

Lørdag d. 28. februar kl. 9.00 i LFSO’s klubhus, ”Spinders Hus” Møllevej 1, Vridsted.
Arrangementet er for ALLE (altså også for ikke-medlemmer) og er planlagt således at dagen starter med noget morgenmad, herefter bindes der fluer. Dvs. at man selv skal sørge for at medbringe fluestik, værktøj, bindematerialer og evt. lampe og fluebinderwhisky/rom. Der er altså ingen decideret undervisning, men rig mulighed for at få gode ideer og fif fra de forskellige fluebindere som forhåbentlig vil deltage. Efter nogle timer ved stikkende, er der frokost fremtryllet af vores ”køkkenpersonale” (som sikkert bliver os selv) hvorefter der atter bindes fluer indtil vi ikke orker mere. Selve arrangementet er gratis, men ønsker man at deltage i div. morgenmad, frokost m.m. kommer det til at koste ”lidt”. Kaffe, øl og vand kan købes til ganske fornuftige priser.
Hvis man ønsker at deltage, skal man tilmelde sig til Jesper Palm senest onsdag d. 25. februar.
Vi ses derude…