VANDPLEJE

vandpleje

Ude ved vores del af Karupå og i sideløbene er der i vinterens løb sket en masse jeg tror ikke jeg har set så mange fisk på leg før.
Søndag den 20 dec. var jeg ude at kigge ved vandet i Trevadmøllebæk var der fisk på leg ikke så mange som dagen før men stadig mange vad Hagebro var der fisk og sådan blev det ved Stavlund bro (haderiså) ved Haderup bro lige nedenfor byen ved Sejbæk og endelig ved den lille A hytte på Vormstrupvej der mindede det mest af alt om et dambrug haler alle steder og fisk der sprang et fantastisk syn. Et par dage senere var jeg ved Røjbæk og Krarupmøllebæk der var det samme billede masser af fisk. Hvorfor vi så ikke kan få nok til elfiskeriet der er klar ved jeg ikke der er sikkert nogle kloge folk der har en forklaring.
I Røjbæk har jeg talt 26 steder med gydning og det er ca det dobbelte af hvad der plejer at være i Trevadmøllebæk 42 steder det er imponerende og i Krarupmøllebæk 14 steder det er lidt mindre end der plejer men den trænger til lidt hjælp igen.
Ved klubben har vi lidt grus liggende som vi gerne skulle have i bækken når ynglen er ude af ydebankerne og så håber jeg vi kan få lov at supplere de nederste banker i 2016 ca 25 m3 og så skal vi nok have kigget på Røjbæk DESVÆRRE har vi kun 3 bække der er brugbare som det ser ud lige nu i vores område men der arbejdes på sagen. Jeg håber der er nogen der vil hjælpe med grus udlægningen alle er velkomne vi vil gerne se nogle nye ansigter også, for der ingen tvivl om at det er fremtiden at lægge grus ud og ikke mindst at vedligeholde det vi går og laver.

Med lystfisker hilsen
Johnny