MEDLEMSKAB

Fill out my online form.

NÅR DU HAR UDFYLDT FORMULAREN:

Husk at betale
Du er nu registreret som medlem. For at dit medlemskab skal være gyldigt, bedes du betale for dit medlemskab via dette girokort:

HENT GIROKORT

OBS: Kvitteringen er dit midlertidige fiskekort, indtil du modtager det rigtige fiskekort med posten.

MOBILEPAY

MobilPay_LFSO

OBS: Ved betaling via MobilePay, husk da at påføre navn, adresse og telefonnummer i tekstfeltet.

ANDRE INFORMATIONER:

Danmarks bedste havørredvand
Som medlem af LFSO kan man fiske på noget af Danmarks bedste havørredvand, ca. 50 km. åbred ved Karup Å. Vores fiskevand strækker sig fra Skive til Sdr. Resen. Her fanges der hvert år rigtig mange havørreder, og ikke sjældent landes der mere end 1000 havørreder pr. sæson. Karup Å har landets største gennemsnitsvægt for stangfangede havørreder, hvor vægten ofte er over 3 kg.

Mange fordele
Ud over at få adgang til et fantastisk fiskevand, vil du også få adgang til en masse interne arrangementer, et hyggeligt fællesskab, moderne og hyggelige klubfaciliteter samt mulighed for at leje vores ny renoverede lystfiskerbolig i Trevad.

Aktiv juniorafdeling
Vi har desuden en aktiv juniorafdeling, hvor der i vinterhalvåret er fluebinding, grejfremstilling, fiskehygge hver mandag i ulige uger, samt fisketure 8-10 gange årligt.

Guidet fisketur
Vi vil gerne hjælpe vores nye medlemmer godt i gang, og derfor er der mulighed for en guidet fisketur med en af vores lokale lystfiskere. Har Du lyst til at prøve kræfter med en ægte Karup Å havørred, så er muligheden der nu.