Leje af Margrethe Westrings hus

Overnatning i Margrethe Westrings Hus:Siden 1. marts 2011 har alle medlemmer i LFSO kunnet leje Margrethe Westrings Hus, som er foreningens gamle klubhus. Bestyrelsen har indført nye regler for leje af hele huset på dags- eller ugebasis. Bestyrelsen har besluttet, at der ved leje af hele huset skal være mindst 6 personer, ellers kan der… Læs mere Leje af Margrethe Westrings hus

Udgivet
Kategoriseret som Nye indlæg

Mens I andre er i dvale

Der sker meget ved åen, mens du hygger dig derhjemme i varmen. Der var fire graders frost, da vi startede i dag, men heldigvis kom solen. Send en venlig tanke til de, der vil gøre noget for vi andre.

Udgivet
Kategoriseret som Nye indlæg

Tak for indsatsen

Tak til især Henning og Philip og tak også til hjælperne. Hold en velfortjent juleferie. Det har været et stort arbejde, og det er ikke slut endnu. Mød derfor op, når der indkaldes hjælpere.

Udgivet
Kategoriseret som Nye indlæg

Glædelig jul og godt nytår

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og godt nytår. Nu må vi se, hvad coronaen bringer af besværligheder i den kommende tid, men vi håber at kunne afholde klubaftener og andre arrangementer. Vi glæder os til at se jer.

Udgivet
Kategoriseret som Nye indlæg

Vi søger arbejdskraft

Vi kunne godt bruge nogle ekstra hænder på torsdag d. 16-12-2021 fra kl. 8.30. Vi starter med morgenkaffe og rundstykker. Dagens arbejde består af: Rengøres blok sten og laves støbemix. Lægges belægnings sten, som måske skal afhentes i Skive. Laves afgrænsningsmur op til plænen. Måske skal der graves kabler ned til belysning, det afklares inden… Læs mere Vi søger arbejdskraft

DanishEnglishGerman