Indvielse af Falkenbergs gydebanke

Kurt havde lavet det flotte skilt, som han og Einer satte op.
Tak til lodsejerne, Inger og Christian Hedegaard Nielsen.
Sigfred havde medbragt en spand sten, som blev kastet ud på gydebanken.

Indvielsen af Falkenbergs gydebanke skete med maner. Einer havde medbragt lækkert brød med røget ørred og rejer (fra en fisk fanget på stedet) og kager. Der var både kaffe og en lille en. Ved bordet var udover de nævnte Peder Lundsgaard, Paul Jensen, Mogens Styhr, Philip Bertel (som tilfældigvis var på fisketur) og fotografen med til indvielsen.

Broen opstrøms Slagteren

Her står færdig og klar til brug, så vi sikkert kan gå over åen, men….
Først blev den løftet på plads på den ene side – og trukket en smule for langt
Så skulle den løftes op på den anden side.

Broen var på vestsiden trukket for langt ud, så den var faldet ned, og mange ideer blev foreslået, inden rendegraveren var på plads – med en traktor og kæde foran til at sikre den. Det var et pokkers mas at få den løftet op og trukket hen mod stålrørene, inden den kunne trækkes ind på plads. Der blev svedt, bandet og grinet, indtil det var klaret – stærkt arbejde af broholdet.

Så manglede kun fastspænding og montering af trapper.

Sæson start og årets sidste foredrag

Så er sæsonen 2022 i gang på alle tænkelige måder. Foråret er startet, og det blev markeret langs Karup Å.

Traditionen tro blev der serveret guleærter med tilbehør i klubhuset, for de der havde været ved åen i løbet af formiddagen. Flere kom også forbi for at nyde selskabet – og at sæsonen er i gang igen – men gemmer deres første tur til senere på året.
De første fangster er kommet på fangstrapporten, og husk at fangster skal være indrapporteret inden for 48 timer på vores egen fangstrapport, som du finder her på hjemmesiden. Fangsten kommer derefter automatisk ind på KÅS hjemmesiden.

Foredrag:

På torsdag afholder vi vintersæsonens sidste foredrag i klubhuset. Vi får besøg af Lasse Elmgren, som tager os med på tur til flere destinationer.

Vi mødes til Check In i klubhuset kl. 19.00, og straks efter letter vi sammen med Lasse. Om første destination er de tropiske sandstrande, eller et sted ved pulserende elv styre Lasse. Du kan nyde dette foredrag med kold sodavand eller øl samt kaffe og brød, der kan købes til fornuftige priser.

– Og som altid, så er arrangementet åbent for alle som har interesse.

Vi ses på torsdag
Knæk og bræk 2022

Lystfiskerforeningen For Skive Og Omegn

DanishEnglishGerman