Åbent hus og konkurrence for medlemmer af LFSO

Så nærmere juli’s første lørdag sig med hastige skridt og dermed også tiden for åbent klubhus i LFSO.

Vores formand er kommet i sommerhumør, og har næsten fået solstik i sådan en grad, at han udlover en flyvetur over Karup Åsom præmie.

Der er plads til to personer i flyvemaskinen og hvis du skal være en af de to, så skal du være så dygtig og måske en smule heldig, at fange en af Karups Å’s berømte havørreder. Fisken SKAL indvejes på 1 af de 5 lørdage i juli måned, hvor der er åbent klubhus mellem kl. 9.00 og 11.00. Fisken SKAL være friskfanget.

De to største/smukkeste fisk vil blive præmieret med en flyvetur og det er LFSO bestyrelsen som afgør, hvilke to fisk som vinder. Kun medlemmer af LFSO kan deltage. Og en person kan IKKE vinde begge pladser.

Uanset om du har fanget fisk eller ej og om du er medlem af LFSO eller ej, så er du meget velkommen til at kigge forbiLFSO’s klubhus til en kop kaffe og et rundstykke de næste fire lørdage mellem kl. 9. 00 og 11.00

Knæk og bræk fra bestyrelsen

DanishEnglishGerman