ZONE 3

ZONE 3: TREVAD BRO – VRIDSTED – DUEHOLM

Vridsted by og Trandum Kirke danner kulisse for denne strækning af åen, der løber gennem et område med  dyrkede marker og græsarealer. I området omkring Vridsted kan du en stille sommeraften høre byens liv, og se at åen er målet for manges aftentur. Ikke for at fiske, men blot for at se vandet flyde forbi og nyde den smukke natur, – ikke kun lystfiskere drages af Karup å. Foretrækker du stilhed frem for liv, så finder du det i området omkring Trandum Bro. Nok er her sving og dybe høller, men skal du have en havørred med hjem, må du også prøve at ”læse” åen på de lige stræk. Find et strømlæ, du tror holder fisk, og præsentere dit agn så uimodståeligt, at den ikke kan takke nej. De er der, og mange fisk fanges, hvor du måske mindst venter det.

Dagkort
Dagkort køber du her

Restriktioner og særlige forhold.
*  Opstrøms Vridsted Bro er kun for medlemmer
*  Ved Piletræet er er stykke på ca 150 m, hvor der ikke er fiskeret eller adgang, – skilte opsat
*  Børn fra Vridsted by, må fiske omkring Vridsted bro

Fisketips
Terrænet er generelt  let fremkommelig for det udgøres overvejende af græsmarker, og adgangsforholdene er gode, da der kan parkeres direkte ved åen i Vridsted og Trandum. Åen kan affiskes med enhåndsfluestang eller en spinnestang på 9-10 fod. Zone 3 er et af de mere populære stræk, hvorfor der i ferier og weekender kan være mange mennesker ved åen, så vis hensyn og respekter parkeringsreglerne.

Hotspots
Området omkring Stenhøllet, Oddersvinget og Granhøllet er de mest kendte, men også omkring Møllesvinget er der mange som fisker. Det er dog ikke kun de kendte sving, der holder fisk, de kan træffes over alt, hvor der er et strømlæ, vandranunkler eller udhængende bredvegetation.

Gyldig fiskekort
*  Medlemskort
*  Lodsejerkort
*  Dagkort

Zonekort

DanishEnglishGerman