OVERNATNING

Overnatning i Margrethe Westrings Hus
Siden 1. marts 2011 har alle medlemmer i LFSO kunne  leje Margrethe Westrings Hus, som er foreningens gamle klubhus.

Har du brug for at booke huset – da kontakt Henning Larsen:

Mail: Henninglarsen2010@live.dk
Telefon: 41 63 20 06

I kalenderen nederst på siden kan du se, hvilke overnatninger der er ledige,- der kan bookes op til 8 samtidige pladser. Brugen af huset bygger på at alle viser ansvar og aflever det, som de selv gerne modtager det, så derfor beder vi dig læse husorden samt benytte tjekskema herunder, og i øvrigt stor ros til brugerne for at passe godt på huset.

LÆS HUSORDEN

HENT TJEKSKEMA

SE BILLEDER FRA HUSET

Priser for udlejning
Huset kan lejes for kr. 3600,00/uge. En uge starter søndag kl. 16:00 og slutter søndag kl. 12:00. Huset kan også lejes på dagsbasis, – prisen er kr. 100,00 pr. overnatning pr. gæst, eller kr. 600,00 for hele huset. 

Gæster, der ikke er medlem af LFSO, som ønsker at fiske på foreningens terræn, skal naturligvis købe dagkort til foreningens fiskevand i Karup Å. Prisen for et dagkort er kr. 200,00.

KØB DAGKORT HER

Huset udlejes efter først til mølle princippet , – se i kalenderen her på siden, om huset er ledigt eller udlejet. 

Booking til ny sæson:
Januar  åben for hele uger marts – oktober.
Februar til og med december åben for hele uger og dagsbasis.

Al henvendelse angående leje af “Margrethes Hus” skal rettes til Henning Larsen.

Mere info om huset
Huset har fået lidt maling, nyt bad og køkken, samt nyindrettet billardrum i kælderen. Der er lavet tre soveværelser med plads til  8 mand, og det står klar til udlejning til foreningens medlemmerne. Det er ikke et krav, at alle der benytter huset er medlemmer af LFSO, blot at det er et medlem der lejer huset.

I husets kælderetage er der stort badeværelse, kortbord, billardbord, fryser, vaskemaskine, køleskab og tørreskab. I stueetagen er der en spisestue med plads til 10, sofaer og lænestol. Der er TV og DVD- afspiller samt PC. Der er køkken og toilet/bad, og et soveværelse med 2 boxsenge. På 1. sal er der ligeledes et toilet, garderobe samt 2 soverum, et med 2 og et med 4 boxsenge.

Kontakt for booking
Henning Larsen
Kirkebækvej 126b
8800 Viborg
Tlf. 41 63 20 06
E-mail: Henninglarsen2010@live.dk 

DanishEnglishGerman