OVERNATNING

Overnatning i Margrethe Westrings Hus
Siden 1. marts 2011 har alle medlemmer i LFSO kunne  leje Margrethe Westrings Hus, som er foreningens gamle klubhus.

Har du brug for at booke huset – da kontakt Henning Larsen:

Mail: Henninglarsen2010@live.dk
Telefon: 41 63 20 06

I kalenderen nederst på siden kan du se, hvilke overnatninger der er ledige,- der kan bookes op til 8 samtidige pladser. Brugen af huset bygger på, at alle viser ansvar og afleverer det, som de selv gerne modtager det, så derfor beder vi dig læse husorden samt benytte tjekskema herunder, og i øvrigt stor ros til brugerne for at passe godt på huset.

LÆS HUSORDEN

HENT TJEKSKEMA

Udlejning af Magrethe Westrings hus

Bestyrelsen har indført nye regler for leje af hele huset på dags- eller ugebasis. Bestyrelsen har besluttet, at der ved leje af hele huset skal være mindst 6 personer, ellers kan der kun lejes sengepladser. Dette er for at give flere mulighed for at leje en seng i sæsonen.

Det er konstateret, at nogle lejere af hele huset ikke har været mere end 2-3 personer, og det er baggrunden for bestyrelsens beslutning.

Bemærk, at bestyrelsen reserverer hele huset i den uge, hvor Karup Å konkurrencen finder sted, da der er brug for overnatning til hjælpere ved konkurrencen.

Priser for udlejning
En uge starter søndag kl. 16:00 og slutter søndag kl. 12:00. Huset kan lejes for kr. 3600,00/uge. Bemærk at leje af hele huset forudsætter, at der minimum er 6 personer tilstede. Det er således ikke tilladt for få personer at leje hele huset, og hvis der er overskydende sengepladser, kan disse lejes af personer uden for gruppen.

Huset kan også lejes på dagsbasis, – prisen er kr. 100,00 pr. overnatning pr. gæst, eller kr. 600,00 for hele huset. 

Bemærk, at betaling skal foretages ved indbetaling til bankkonto SparNord 8500 0006830005 eller til MobilePay 91666. Husk at skrive navn og overnatning. Kontant betaling er ophørt.

Gæster, der ikke er medlem af LFSO, som ønsker at fiske på foreningens terræn, skal naturligvis købe dagkort til foreningens fiskevand i Karup Å. Prisen for et dagkort er kr. 200,00.

KØB DAGKORT HER

Huset udlejes efter først til mølle princippet , – se i kalenderen her på siden, om huset er ledigt eller udlejet. 

Booking til ny sæson:
Januar åben for booking af hele uger i perioden marts – oktober.
Fra 1. februar kan alle leje overnatninger pr. dag i alle ledige uger, dvs. at der kan bestilles 1 eller flere overnatninger for op til 8 personer. Der er 3 soverum, biblioteket med 2 senge, kontoret med 2 senge og fluebinderrummet med 4 senge.

Al henvendelse angående leje af “Margrethes Hus” skal rettes til Henning Larsen.

Det er ikke et krav, at alle der benytter huset er medlemmer af LFSO, blot at det er et medlem der lejer huset.

I husets kælderetage er der stort badeværelse, bord, billardbord, fryser, vaskemaskine, køleskab og tørreskab.
Der forefindes viskestykker, karklude, køkkenrulle, opvasketabs og toiletpapir.
I stueetagen er der en spisebord med plads til 10, sofaer og lænestol. Der er TV og DVD- afspiller samt PC. Der er køkken og toilet/bad, og et soveværelse med 2 boxsenge.
På 1. sal er der ligeledes et toilet, garderobe samt 2 soverum, et med 2 og et med 4 boxsenge.

Udendørs er terrassen renoveret med nye fliser og rækværk, og der er lagt fliser op til rensebordet. Der er endvidere etableret nye parkeringspladser ved huset.

Kontakt for booking
Henning Larsen
Tlf. 41 63 20 06
E-mail: Henninglarsen2010@live.dk 

DanishEnglishGerman