Energikrisen og LFSO

Som alle ved, kradser krisen i Danmark – ikke mindst er energipriserne steget markant, hvilket selvsagt også rammer LFSO.

Bestyrelsen har besluttet en række tiltag, der dels skal mindske vores energiforbrug, dels mindske den økonomiske belastning for klubben.

Det betyder konkret:

  • Vi skruer ned for varmen i både klubhus og Margrethe´s hus. Dette er i tråd med regeringens anvisninger og umiddelbar sund fornuft.
  • Vi vil sætte ”opdragelsessedler” op hist og her, hvor vi vil opfordre dels medlemmer, dels vores betalende gæster til at tænke over energiforbruget. For eksempel: ”husk at slukke lyset efter dig”. ”Tænk over dit vandforbrug – undgå lange bade” etc.
  • Vi vil sætte lejeprisen pr. overnatning i Margrethe’s hus op fra 100,- til 125,- pr. overnatning med virkning 1. januar 2023. Tilsvarende sættes lejeprisen for Spinder’s hus op fra 1300,- til 1400,-.

Dette er for at afspejle de forøgede udgifter til strøm i begge huse, og ikke fordi vi ønsker at tjene penge på at leje vores faciliteter ud.

Bestyrelsen vil lade energikrisen være et punkt til drøftelse på den kommende generalforsamling – vi kan sikkert gøre mere, når vi kigger på alle vore aktiviteter og sædvanlige måde at gøre tingene på. Her vil jeg slå et slag for vores hensigt med at omdanne store dele af vores græsplæner til blomsterenge, hvor vi håber at bedre miljøet for insekter og andet kryb. Derved kan vi spare en del benzin til vores plæneklippere – og sådan kan vi helt sikkert blive ved.