Reportage: LFSO-klubmesterskab 2023

Årets klubmesterskab løb af stablen fredag den 12. og lørdag den 13. maj. 

Klubmesterskab 2023

Traditionen tro kunne der købes grillpølser og øl/vand i klubhuset fredag ved konkurrencens start. Og det var der ca. 50 glade lystfiskere, som benyttede sig af. 

Vejret var nok allermest til stranden eller hjemmehygge på altanen med en flaske kold Rose – bestemt ikke det bedste fiskevejr. Om det var det, som gjorde, at rigtig mange fiskere tog sig god tid til at nyde maden og det gode selskab, skal jeg lade være usagt, men hyggeligt var det. Og der var en rigtig god stemning, hvor der fx blev diskuteret el-bil kontra benzinbil, hvordan man bedst griller pølser, fluevalg, grødeklipning i Karup Å – eller mangel på samme, skarv, sæler, bæver, signalkrebs m.m. samt en masse godmodige drillerier. Så det blev temmelig sent, inden de sidste fiskere forlod klubhuset og kørte til åen.

Jeg kom til at love, at hvis man fangede en fisk under 5 kilo, så kunne man ringe til mig indtil kl. 23, og hvis fisken var over 5 kilo, kunne man ringe hele natten, så der kunne tages billeder. 

Men telefonen forblev tav hele aftenen og natten, hvis man ser bort fra Ole Dichs sms, om der var rundstykker og kaffe kl. 8. 

Da jeg mødte ind tidlig lørdag morgen med frisk morgenbrød, havde ”vores” gode huskok, Eigil, sørme allerede dækket bord, og der var frisk kaffe på kanderne. 

Og der gik ikke mange minutter før, de første fiskere blev lokket til, af duften af friskbrygget kaffe. 

Men desværre ingen fisk og ingen beretninger om sete fisk. Stadig flere fiskere dukke op, men deres bagagerum forblev lukkede. 

Dog var der en junior, som havde fanget en flot regnbueørred på ca. 42 cm.

Nogle af de mest ihærdige fiskere, kørte tilbage til åen, for lige at give det en sidste chance, desværre uden held.

Da jeg ringede med klokken kl. 11.00, var der ikke landet en eneste havørred, hvilket jo ville have været prikken over det berømte i. Men, men… 

Det gode selskab og den gode stemning kan ingen tage fra os, og man må sige, at der var liv omkring vores fine klubhus. 

Det vil også sige, at Lars Holst beholder titlen som klubmester endnu et år og dermed også retten til at blive drillet – på den gode måde. Der må klappes med to fingre… 

Tak for den rigtig fine opbakning til arrangementet.

Vi ses derude…

Knæk og bræk

Jesper Palm